dinsdag 11 november 2014

Spam je blog! #2

Ik ben altijd opzoek naar leuke blogs om inspiratie op te doen. De meeste die dit lezen hebben zelf een blog en ik zou graag over jullie blog willen horen. Het kan ook zijn dat je een blog van iemand anders echt heel leuk vind en ook die zou ik graag willen zien. 


Laat dus een reactie achter met de link naar je blog zodat ik er een kijkje kan nemen.

xoxo Naomi

9 opmerkingen:

 1. Ah wat lief dat we mogen spammen! Ik blog over van alles en nog wat, maar mijn grootste doel is om zoveel mogelijk mensen te inspireren en op ideeen te brengen!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat we mogen spammen! Mijn naam is Mariëlle, ik ben 19 jaar en ik blog op http://www.gekopmakeup.nl. Mijn artikelen gaan over beauty, fashion, DIY en nog veel meer. Elke dag komt er een artikel (soms een video) online over één van deze onderwerpen. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen, als je het leuk vindt, kun je me volgen op Bloglovin. Ook op Instagram ben ik erg actief: gekopmakeup. Mocht je ook graag video’s (zoals shoplogs of tutorials) kijken dan kun je je abonneren op mijn Youtube kanaal: Mariëlle M. is de naam van mijn kanaal.
  Liefs Mariëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Spammen is altijd wel even leuk! Ik ben Kimberley en ik blog op www.noahjade.nl over alles dat ik leuk vind. Leuk als je een keertje komt kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat lief dat we mogen spammen! Ik ben Rosanne, ben 21 jaar oud en blog met veel liefde op www.rosannevandierenn.nl. Mijn blog is een beautyblog met een snufje lifestyle en fashion. Ik ben dol op het maken van makeup looks, die zie je dan ook elke week voorbij komen. Elke week komt er ook een Youtube video online op mijn blog en ik schrijf ook regelmatig een persoonlijk artikeltje. Kom je gezellig een kijkje nemen?

  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lief dat we mogen spammen. Ik blog ook: nailsbyfml.blogspot.nl , het gaat niet over nail arts. Ja i know, rare naam, maar een kang verhaal. Ik blog over dingen die ik leuk vind.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh leuk! We mogen spammen, thanks! :) Mijn blog is www.nathalieeline.nl, ik plaats hier allerlei artikelen over onderwerpen wat ik leuk vind, zoals beauty, fashion, film, muziek of persoonlijke dingen. Ik zou het heel tof vinden als je een kijkje neemt! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi,
  Ik heb een blog over lekker leven en lekker eten.
  Hier deel ik recepten, tips, producten en vertel ik wat ik zoal eet.
  check:
  http://lekkerlevenlekkereten.wordpress.com
  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat lief dat we mogen spammen mijn blog is: www.Rachelkromdijk.nl en ik heb ook een zakelijke blog: www.Rachelkromdijk-visagie.blogspot.nl en daar kan je ook een portfolio van mij vinden. Ik hou mezelf bezig met beauty en vooral make-up. Ik maak steeds meer mensen op in mijn omgeving en ik krijg veel complimenten dus ik focus mezelf nu vooral op make-up aanbrengen bij andere mensen! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat lief dat je ons een kans geeft ons blog in de spotlight te zetten, Die kans kan je niet laten liggen, zou ik zeggen
  Zelf heb ik sinds een niet al te lange tijd een blogje wat gaat over de manier waarop ik over mijn beauty en life style ervaringen schrijf. Dit kan dus echt over verschillende onderwerpen te gaan.....De blogjes zijn geschreven vanuit mijn gevoel en denkwereld en probeer dit zo uitgebreid mogelijk te beschrijven Ze zijn mijn persoonlijke beleving, waarin je dit soms ook in de details terug kunt vinden...

  Je kan mijn blog vinden op http://www.heelgewoondagelijks.blogspot.nl
  Groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!