dinsdag 15 april 2014

Fashionnews: Fab. lanceert een nieuwe smartphone lijn

Afgelopen week kwam het bericht naar buiten dat Fab. met een nieuwe lijn komt. Speciaal voor telefoonhoesjes. Fab. heeft eerder al tassen, schoenen en clutches ontworpen. Het was dus de hoogste tijd om ook een telefoonhoesjes lijn te maken. Op de foto's zien de hoesjes er heel mooi uit en ik ben er erg benieuwd naar.

De lijn bestaat uit 3 verschillende hoesjes die met elkaar gemeen hebben dat ze zijn bezaait met goude stud- hartjes.
 • Fab. Studs Wallet. De eerste van de drie hoejes is eigenlijk een portemonnee. Hij heet dan ook de Fab. Studs Wallet. Het is ideaal omdat je er dus je telefoon in kan bewaren maar ook geld, je bankpas en je favoriete lipgloss.
 • Fab. Folio Case Studs. Deze folio case is een stuk kleiner dan de wallet en speciaal gemaakt voor de Iphone 5 en 5S. Aan de binnenkant van de case staat de leuke quote: 'You look fabulous today'. Ook is er aan de binnenkant een pasjesvakje. Het hoesje heeft een magnetische sluiting zodat hij niet zomaar open gaat en dus je beeldscherm goed beschermt.
 • Fab. Studs Pouch. De kleinste van het stel. Het is een erg eenvoudig hoesje die in verschillende maten verkrijgbaar is. Hij is makkelijk te gebruiken door de pull-tab. Je kunt je telefoon er zo uithalen zonder dat nagels er onder hoeven lijden.

Alle hoesjes zijn verkrijgbaar via MobielBereikbaar.nl.

Welke van de Fab. hoesjes vind jij het mooist?

xoxo Naomi

2 opmerkingen:

 1. Ik ben nou eenmaal dol op roze, dus voor mij is de keuze snel gemaakt haha.
  Dat er soort van studs opzitten vind ik een mooi detail.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, ik wil het! Wow, die roze zijn echt heel erg mooi. Hebben, hebben, hebben!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!